Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Sanne Van Gestel vertelt haar ervaring bij Embuild Antwerpen

28 februari 2022

In 2018 startte Sanne Van Gestel bij Embuild Antwerpen, waar zij de communicatieafdeling voor haar rekening neemt.

We laten Sanne aan het woord om haar ervaring te delen over werken als communicatieverantwoordelijke bij Embuild.

“Toen ik in mei 2018 startte bij Embuild Antwerpen waren we nog maar aan het begin van ons communicatieverhaal. Ik kreeg de vrijheid om de volledige communicatiestrategie op poten te zetten. Prioriteit daarbij was om ervoor te zorgen dat al onze leden op de hoogte waren en bleven van onze dienstverlening en de laatste ontwikkelingen in de bouwsector.

Dat uitte zich in de eerste plaats in een tweewekelijkse nieuwsbrief, nieuwe website, social media en een app. Bovendien werd ook de manier om content te delen grondig herbekeken. Zo wordt er nu ingezet op video’s en grafische schema’s en (juridische) teksten die leesbaar zijn voor een groot publiek. Omdat noden en wensen van leden veranderen, is voortdurend innoveren in mijn job cruciaal.

Teamwerk vind ik een bepalende factor voor een goede communicatie. Bij Embuild Antwerpen zit ik in een fijne, hechte groep collega’s.

Ook eventcommunicatie, branding van een nieuw merk en marketing om nieuwe leden te werven zitten in mijn takenpakket en kwamen de afgelopen jaren geregeld aan bod. Ik leer voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste tendensen en die kansen krijg ik ook bij Embuild Antwerpen. Zo volgde ik al enkele dagopleidingen en startte ik onlangs met de postgraduaat Digital Business.

Wil jij net zoals Sanne aan de slag bij Embuild Antwerpen?

Dialog

Tekst

Ok Annuleer