Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Wie zijn we

Embuild adviseert, informeert, verdedigt en vertegenwoordigt alle Antwerpse bouwbedrijven. Van éénmanszaken tot grote bedrijven.

Ik wil lid worden!

Onze organisatie

Embuild Antwerpen ijvert voor een sterke bouwsector.

Dat doet het door bouwbedrijven uit de regio te informeren en te adviseren. Het houdt bedrijven op de hoogte van de veranderingen in de reglementering en geeft juridische ondersteuning.

Embuild Antwerpen wil alle Antwerpse bouwbedrijven vertegenwoordigen, ongeacht de omvang of het bouwberoep. Samen met de zusterorganisaties verenigt en verbindt het intussen meer dan 15.000 bouwbedrijven in België.

Embuild streeft naar minder administratieve lasten voor bedrijven uit de bouwsector. Het voorziet daarvoor duidelijke modeldocumenten en -contracten en stelt een digitale databank voor bouwbedrijven open. Ook bij erkenningen, fiscale adviezen of hulp bij het invorderen van onbetaalde facturen staat het aan de zijde van bouwbedrijven.

 

Onze medewerkers

Lid worden

Vraag nu uw lidmaatschap aan!

Vanaf 325€ excl. btw / jaar. Vul onderstaande formulier in en ontvang meer informatie over de tarieven en voorwaarden van uw lokale vereniging. Het lidgeld is volledig fiscaal aftrekbaar.

Ik wil meer informatie!

Onze partners

Embuild Antwerpen heeft een dochterorganisatie Tecno Bouw, die praktische bouwopleidingen organiseert. ORBISS is het erkende sociale secretariaat van Embuild Antwerpen.

Onze lokale verenigingen

Wie lid wordt van de Embuild, wordt ook lid van de sectorvereniging. U ontvangt specifieke kennis, volledig op maat van uw onderneming en uw sector.

Onze locaties

Contacteer ons

Embuild Antwerpen heeft twee zetels.

Dialog

Tekst

Ok Annuleer