Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Embuild adviseert, informeert, verdedigt en vertegenwoordigt alle Antwerpse bouwbedrijven. Van éénmanszaken tot grote bedrijven.

Ik wil lid worden!

Een bekend gezegde is: beter een slechte minnelijke regeling dan een goed vonnis. Een goed vonnis kost namelijk tijd, moeite en (veel) geld. Maar wat als u over de ‘tools’ beschikt om geen slechte, maar een goede minnelijke regeling uit te werken?

 

Stel dat er een conflict ontstaat op uw werf. De beste manier om dit op te lossen, is overleg. Dit heeft als voordeel dat u de continuïteit van de contracten vrijwaart en tegelijkertijd een duurzame relatie met uw tegenpartij kan behouden. In ons traject “onderhandelen en bemiddelen” krijgt u handvaten aangereikt om dergelijk geschil buiten de rechtbank op te lossen en uw rechten aan de onderhandelingstafel te laten gelden.

 

Kenmerkend voor dit thema is de eerste les waarin u een snelcursus onderhandelen en bemiddelen wordt aangeboden. Na het volgen van deze les kan u uw kennis verder uitbreiden door het volgen van één of meerdere lessen waarin een onderwerp uit het bouwrecht wordt behandeld en waarbij u voorbeelden uit de praktijk zelf zal kunnen oplossen.

 

Alle sessies gaan door in de Th. Van Rijswijckplaats 7, 2000 Antwerpen.
De kostprijs van een enkele sessie is €135 voor leden en €190 voor niet-leden.

Bedienden PC 200 kunnen deze sessies gratis volgen via Cevora.  

 

Naar het overzicht van ‘Recht voor de bouw’

 

Schrijf in voor een individuele sessie:

13/05   |  Sessie 1: Snelcursus onderhandelen en bemiddelen 

23/05   |  Sessie 2: Onderhandelen en bemiddelen met de overheid in overheidsopdrachten

28/05  |  Sessie 3: Onderhandelen en bemiddelen met private bouwactoren

 

Naar een ander thema

Onze medewerkers

Lid worden

Vraag nu uw lidmaatschap aan!

Vanaf 325€ excl. btw / jaar. Vul onderstaande formulier in en ontvang meer informatie over de tarieven en voorwaarden van uw lokale vereniging. Het lidgeld is volledig fiscaal aftrekbaar.

Ik wil meer informatie!

Onze partners

Embuild Antwerpen heeft een dochterorganisatie Tecno Bouw, die praktische bouwopleidingen organiseert. ORBISS is het erkende sociale secretariaat van Embuild Antwerpen.

Onze lokale verenigingen

Wie lid wordt van de Embuild, wordt ook lid van de sectorvereniging. U ontvangt specifieke kennis, volledig op maat van uw onderneming en uw sector.

Onze locaties

Contacteer ons

Embuild Antwerpen heeft twee zetels.

Dialog

Tekst

Ok Annuleer