Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Embuild adviseert, informeert, verdedigt en vertegenwoordigt alle Antwerpse bouwbedrijven. Van éénmanszaken tot grote bedrijven.

Ik wil lid worden!

Het omgevingsrecht waartoe milieu, water, natuur en ruimtelijke ordening behoren, regelt de fysieke omgeving waarin u bouwt.

 

Als goed aannemer is het belangrijk om de regels van het omgevingsrecht te kennen en na te leven. Één van die regels is de aanwezigheid van een omgevingsvergunning indien u bepaalde werkzaamheden uitvoert. Zo is een omgevingsvergunning bijvoorbeeld nodig bij het bouwen, en vaak zelfs bij het verbouwen van een woning. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt verschillende vergunningen zoals de vroegere stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning en milieuvergunning.

 

In dit thema voorzien we één les waarin de principes van goed omgevingsvergunningsmanagement worden uitgelegd. In tijden waarin de lasten inzake het omgevingsrecht steeds vaker bij u als bouwprofessional worden gelegd, is het van belang dat u weet wat het omgevingsrecht voor u betekent.

 

De fysieke sessie gaat door in de Th. Van Rijswijckplaats 7, 2000 Antwerpen.
De kostprijs van een enkele sessie is €135 voor leden en €190 voor niet-leden.

Bedienden PC 200 kunnen deze sessies gratis volgen via Cevora.  

 

Naar het overzicht van ‘Recht voor de bouw’

 

 

Schrijf in voor een individuele sessie:

14/11 | Sessie 1: Omgevingsvergunningsmanagement 

25/04   |  Sessie 1: Omgevingsvergunningsmanagement (online)

Naar een ander traject

Onze medewerkers

Lid worden

Vraag nu uw lidmaatschap aan!

Vanaf 325€ excl. btw / jaar. Vul onderstaande formulier in en ontvang meer informatie over de tarieven en voorwaarden van uw lokale vereniging. Het lidgeld is volledig fiscaal aftrekbaar.

Ik wil meer informatie!

Onze partners

Embuild Antwerpen heeft een dochterorganisatie Tecno Bouw, die praktische bouwopleidingen organiseert. ORBISS is het erkende sociale secretariaat van Embuild Antwerpen.

Onze lokale verenigingen

Wie lid wordt van de Embuild, wordt ook lid van de sectorvereniging. U ontvangt specifieke kennis, volledig op maat van uw onderneming en uw sector.

Onze locaties

Contacteer ons

Embuild Antwerpen heeft twee zetels.

Dialog

Tekst

Ok Annuleer