Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Praktijkgetuigenis “Werken in de buurlanden & de nieuwe meldingsplicht in Nederland”

Icon/Administratie/Fill Copy Created with Sketch. 18/09/2020

Icon/Administratie/Fill Copy 2 Created with Sketch. 08:00

Icon/Administratie/Fill Created with Sketch. Parklaan 44, 2300 Turnhout

Uit een recente enquête over internationaal ondernemen van de Vlaamse Embuild (VCB) is gebleken dat een groot deel van de ondervraagde bouwbedrijven behoefte heeft aan praktijkgetuigenissen van Belgische aannemers die actief zijn in het buitenland. Na de info avond in januari 2020 in Antwerpen over werken in de buurlanden organiseert de VCB in samenwerking met de Embuild Antwerpen een inspiratieontbijt waarbij industrieel schildersbedrijf Iris Industry Solutions over hun ervaring in het buitenland getuigt.

 

Daarnaast wordt er een toelichting gegeven over de nieuwe meldingsplicht in Nederland. Vanaf 1 maart 2020 geldt een meldingsplicht voor bedrijven uit EER-landen die tijdelijk met hun werknemers in Nederland gaan werken. Deze meldingsplicht geldt tevens voor buitenlandse zelfstandigen in een aantal sectoren. Buitenlandse werkgevers en meldingsplichtige zelfstandigen dienen gegevens over de werkzaamheden in te dienen via het meldloket van Postedworkers.nl.

 

Deze infosessie vindt plaats in Parklaan 44, 2300 Turnhout.
Als door een evolutie van het Covid-19 virus de infosessie niet fysiek kan doorgaan zal deze omgezet worden in een webinar.

Met de steun van Efro

Programma

08u00
Onthaal
08u30
De nieuwe meldingsplicht in Nederland | Toelichting door Joeri Van Meenen, Adjunct - directeur van de Vlaamse Embuild
09u00
Praktijkgetuigenis door Iris Industry Solutions | Iris Industry Solutions is marktleider in industriële coating en gespecialiseerd in het voorzien van een beschermende coating op staal, beton en andere materialen. Deze praktijkgetuigenis betreft hun werven in Nederland, Frankrijk en Luxemburg | Toelichting door Jeroen Nevelsteen, Business Director
09u30
Netwerkmoment

Dialog

Tekst

Ok Annuleer