Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Bouwnieuws

Exclusieve voordelen voor optimaal bouwbeheer als Embuild Lid

26 februari 2024

Geniet van exclusieve ledenvoordelen.

Bij Embuild geloven we sterk in het ondersteunen van onze leden op diverse vlakken. Als lid van Embuild Antwerpen geniet u niet alleen van gratis eerstelijns advies van onze juristen, Ellen en Maarten, maar kan u rekenen op een uitgebreid gamma aan voordelen.

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan alleen advies. Als lid krijgt u toegang tot boeiende netwerkevents, uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor zowel arbeiders als bedienden, en waardevolle ondersteuning bij erkenningsdossiers.

Binnen Embuild hechten we bijzonder veel belang aan het creëren van duidelijke en effectieve afspraken tussen partners bij een bouwproject. De juridische dienst van Embuild zorgt ervoor dat deze afspraken niet alleen goed geformuleerd zijn, maar ook up-to-date met de laatste wetswijzigingen.

Om onze leden maximaal te ondersteunen, heeft Embuild een uitgebreide bibliotheek met modeldocumenten samengesteld.

Deze documenten zijn essentieel voor een gestroomlijnde administratie en voldoen aan de laatste juridische normen.

Als lid hebt u exclusieve toegang tot onze “ledenafdeling” op de website www.embuild.be. Daar kunt u een overvloed aan belangrijke modeldocumenten raadplegen, zoals (onder)aannemingsovereenkomsten, processen-verbaal van oplevering, bestelbonnen, modelbrieven, algemene voorwaarden, en nog veel meer.

Optimaliseer vandaag nog uw administratieve processen door onze website te bezoeken en gebruik te maken van onze modeldocumenten. Zo blijft u niet alleen op de hoogte van de huidige wetgeving, maar verzekert u zichzelf ook van heldere en juridisch sluitende overeenkomsten.

Neem snel een kijkje op https://members.embuild.be/nl/modeldocumenten

Gerelateerde video’s

Dialog

Tekst

Ok Annuleer