Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

03 203 44 00

Kleinhoefstraat 6 - 2440 Geel

014 63 95 70

Lid worden

Bedienden PC 200 – Cevora

Bedienden PC 200 – Cevora

Dankzij de samenwerking met Cevora kunnen alle bedienden uit het PC 200 voor een groot aantal opleidingen gratis aan de opleidingen uit het opleidingsaanbod van Embuild Antwerpen deelnemen. Voor opleidingen die niet gratis zijn, kan men een tussenkomst aanvragen via Cevora.

Opleiding met logo

Alle opleidingen met het Cevora-logo kunnen kosteloos worden gevolgd door bedienden PC 200. Dit is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Neem voor zekerheid contact op met uw lokale vereniging. Na inschrijving doen wij het nodige zodat de opleiding gratis kan doorgaan via Cevora, hiervoor dient u zelf niets te ondernemen.

Opleiding zonder logo

Als de opleiding niet gratis is voor bedienden, kan je Рals werkgever van het ANPCB (PC 200) Рvia Cevora alsnog een premie aanvragen per bediende PC 200.  Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden, waaronder dat je een opleidingsplan hebt ingediend. Als u een tussenkomst wil aanvragen, kan u uw aanvraag indienen tot 3 maanden na het einde van de opleiding. Je moet o.a. de aanwezigheidslijst en de factuur sturen naar Cevora. Meer info via deze link.

Dialog

Tekst

Ok Annuleer